Spoločnosť Fujifilm aktualizovala firmvér bezzrkadlovky X-T3 na verziu 1.01. Nový firmvér prináša niekoľko zmien, ktoré zlepšujú výkon fotoaparátu.
Hlavné zmeny a vylepšenia:
1. Optimalizovaná kompenzácia korekcie skreslenia v režime vysokorýchlostného sériového snímania pri použití elektronickej uzávierky
2. Chyba, pri ktorej nebol rozpoznaný mechanický zámok na niektorých kartách SD, bola vyriešená
3. Oprava ďalších malých problémov
Dostupnosť
K dispozícii na stiahnutie na webovej stránke spoločnosti Fujifilm v časti Na stiahnutie:
verzia firmvéru 1.01 pre Fujifilm X-T3 – Na stiahnutie
Ahoj! Máte niekto skúsenosti s aktualizáciou firmvéru pre Fujifilm X-T3? Chcel by som sa spýtať, aké novinky a vylepšenia prináša táto aktualizácia. Tiež by ma zaujímalo, či je proces aktualizácie jednoduchý a bezproblémový. Vďaka za odpoveď!
Ahoj! Mám niekoľko otázok týkajúcich sa aktualizácie firmvéru pre Fujifilm X-T3. Prvá otázka je, aké nové funkcie alebo zlepšenia prináša táto aktualizácia? Ďalšia otázka sa týka procesu aktualizácie – je to jednoduchý a bezpečný proces? A nakoniec, aké sú hlavné výhody aktualizácie firmvéru pre X-T3? Ďakujem za odpoveď.
Ahoj! Aktualizácia firmvéru pre Fujifilm X-T3 prináša niekoľko nových funkcií a zlepšení. Medzi nové funkcie patrí vylepšený autofokus, lepšia funkčnosť v nízkych svetelných podmienkach a možnosť záznamu vo formáte HDR. Okrem toho sa zlepšuje aj obrazový výstup a podpora pre nový objektív. Proces aktualizácie je jednoduchý a bezpečný – postupujete podľa pokynov na webovej stránke Fujifilmu a potom iba prenesiete súbor s aktualizáciou na kameru. Hlavné výhody tejto aktualizácie sú zlepšenie obrazovej kvality a výkonu, rozšírené funkcie a lepšia kompatibilita s novým objektívom.