...

Batériový grip Meike pre Fujifilm X-T2

Spoločnosť Meike vydala nový batériový grip MK-XT2 Pro pre bezzrkadlovku Fujifilm X-T2. Rukoväť uľahčuje fotografovanie vo vzpriamenej polohe a podporuje inštaláciu dvoch batérií NP-W126/NP-W126S.

Bezzrkadlovky

Na tele gripu sa nachádza množstvo ovládacích prvkov, napríklad tlačidlo spúšte, nastavovacie voliče, páčka na výber zaostrovacieho bodu, dve tlačidlá Fn, tlačidlá AF-L/AE-L a prepínač Normal/Boost. Na bočnej hrane sa nachádza konektor USB na nabíjanie a konektor mini-jack 3.5.

Fotografické vybavenie

Dodáva sa s diaľkovým ovládaním, ktoré pracuje na frekvencii 2.4 GHz, čo umožňuje ovládanie rukoväte zo vzdialenosti až 100 m. Čas oneskorenia uvoľnenia, expozičný čas, interval snímania a počet záberov možno nastaviť pomocou diaľkového ovládania. Diaľkové ovládanie napájané dvoma batériami AA

Cena a dostupnosť

Meike MK-XT2 Pro je k dispozícii na Amazonu za 1120 dolárov, alebo si grip môžete zakúpiť na Aliexpresse za 8 255 eur

Ohodnoťte tento článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Miloš Polask

Od detstva som mal vášeň pre krásne a dobre navrhnuté priestory. Moje hry boli vždy spojené s aranžovaním a vymýšľaním nových spôsobov, ako zlepšiť svoje okolie. Vždy som cítil, že priestor môže ovplyvniť našu náladu a pohodu, a tak som sa rozhodol pretaviť túto vášeň do svojej profesie.

Biela technika. Televízory. Počítače. Fotografické vybavenie. Recenzie a testy. Ako si vybrať a kúpiť.
Comments: 2
  1. Jakub

Ahoj! Aký je váš osobný názor na batériový grip Meike pre Fujifilm X-T2? Máte s ním skúsenosti alebo ste o ňom počuli? Ako sa vyrovnáva so zvyšovaním výdrže batérie a ponúka lepšie ovládanie? Ďakujem za akékoľvek rady alebo odporúčania!

Odpovedať
  2. Lenka Bírošová

Ahoj! Mám záujem o batériový grip Meike pre Fujifilm X-T2 a chcel by som sa spýtať, či je tento grip kompatibilný s ostatnými modelmi fotoaparátu Fujifilm X-T2. Ďakujem vopred za odpoveď!

Odpovedať
Pridať komentáre