Priehľadný zásobník na sitká, plynulé nastavenie teploty, veľká kapacita 5 kg , ochrana proti prehriatiu pomocou tepelnej poistky.
Na spotrebiči nie sú uvedené žiadne rady a symboly pre čas sušenia.
Špecifikácie
VÝKON: 240 W.
POČET ZÁSOBNÍKOV: 5.
TEPLOTNÝ REŽIM: 8, teplota počas prevádzky na každej palete 56±;14 ° C, teplota sušenia 35 až 70 ° C bylinky – 35-40, zelenina – 50-65, huby – 50, ovocie – 60-70 ° C .
OBJEM: 5 kg.
ROZMERY: 330x330x270 mm. Hmotnosť: 3,8 kg vrátane obalu .
ZÁRUKA: 1 rok.
KRAJINA VÝROBCU: Čína.
Popis
Pri sušení sa využíva ohriaty vzduch na zachovanie všetkých chutí, vitamínov a účinných látok v produkte, pričom ovocie, zelenina a huby po usušení dokonale a na krátky čas získajú svoju prirodzenú chuť, farbu a vôňu
15-20 minút namáčanie v studenej alebo teplej vode. Proces sušenia navyše sterilizuje potraviny, čo umožňuje ich dlhodobé skladovanie v pomerne jednoduchých a lacných obaloch: napr. v dvojitých papierových vreckách, fólii, plastových vreckách, celofáne, kartónových škatuliach atď. d. Čas a teplota sušenia závisia od výrobku a možno ich určiť experimentovaním s výrobkom. Spotrebič je vybavený termostatom s prepínačom režimov, pomocou ktorého možno nastaviť teplotu sušenia v rozmedzí od 35 do 70 °C. Na jednu varnú dosku možno naložiť až 1 kg. Účinnosť sušenia tohto spotrebiča je minimálne 80 %.
1800 Euro.
Ahoj! Mal by som pár otázok ohľadom elektrickej sušičky ovocia a zeleniny Aksion T11. Aké sú jej hlavné vlastnosti? Koľko kapacity má? Je možné nastaviť teplotu sušenia? A ako dlho trvá proces sušenia? Ďakujem za odpoveď!
Ahoj! Chcel by som sa opýtať, ako dlho trvá sušenie ovocia a zeleniny v elektrickej sušičke Aksion T11? Taktiež ma zaujíma, ako efektívne tento typ sušičky pracuje a aké sú výsledky sušenia. V neposlednom rade, aké sú jej hlavné výhody oproti iným sušičkám ovocia a zeleniny na trhu? Ďakujem vopred za odpoveď!