...

Kompaktný vodný vysávač Thomas Twin T1

Thomas TWIN T1 Aquafilter

Kompaktný dizajn v kombinácii s všestrannosťou a multifunkčnosťou, 3D-objemové čistenie miestnosti, ďalšie funkcie, elektronické ovládanie, jedinečný filtračný systém, veľký výber trysiek.

Vysávač Thomas TWIN t1

Žiadne elektronické riadenie výkonu.

Funkcie

VÝKON: 1600 wattov spotreby energie.

FILTROVANIE: Mikrofilter pre odpadový vzduch, HEPA filter + cyklónový vodný filter, umývateľný HEPA filter pre odpadový vzduch.

OVLÁDANIE A INDIKÁCIA: Softtouch prepínač funkcií, automatické navíjanie.

KONŠTRUKCIA: 6 metrov dlhý sieťový kábel, kryt odolný proti striekajúcej vode, 2 parkovacie pozície, vysoko výkonná 2-stupňová turbína, nárazník na ochranu nábytku, účinný dosah 10 metrov.

ZLOŽKY: hubica na vytieranie kobercov, hubica na suché vytieranie čalúneného nábytku, hubica na vytieranie rohov, škár a iných ťažko dostupných miest, hubica na mokré vytieranie kobercov s adaptérom na tvrdé povrchy, hubica na mokré vytieranie čalúneného nábytku, hubica na mokré vytieranie okien a zrkadiel, univerzálny koncentrát Thomas ProTex, ďalšie možnosti: Turbokartáč TSB 200 s batériou, turbokartáč TSB 100, turbokartáč TSB 50 na čalúnený nábytok, koncentrovaný čistiaci prostriedok Thomas ProFloor.

Farba: modrá.

ROZMERY: 483x324x353 mm.

Hmotnosť: 8,4 kg.

ZÁRUKA: 2 roky.

KRAJINA VÝROBCU: Nemecko.

CENA: 10 990 Euro.

Popis

Tento model je navrhnutý tak, aby v malom balení obsahoval plnohodnotný vodný filter Thomas na suché čistenie a zároveň ponúkal možnosť kvalitného mokrého čistenia.

Tento model je určený pre tých, ktorí chcú mať doma kvalitný univerzálny vysávač, ktorý sa dá uložiť do skrine štandardnej veľkosti.

Patentovaný suchý vysávač Thomas. Poskytuje veľmi vysokú úroveň filtrácie 99,99 % s minimálnymi investíciami voda – 1 liter na jedno čistenie a umývateľný HEPA filter s dlhou životnosťou .

Čistí nielen povrchy, ale aj vzduch v miestnosti. Rôzne trysky a plynulá regulácia výkonu vám pomôžu vybrať najlepší režim čistenia pre každý povrch.

Režim prania na čistenie celého vlasu kobercov a rohoží, ako aj linolea, dlaždíc, stien, okien a zrkadiel. Pri mokrom vytieraní sa roztok na čistenie kobercov pod tlakom rozprašuje vo forme jemnej vodnej disperzie cez dýzu, čím sa nečistoty rozpúšťajú a zmývajú a zároveň sú spolu s už rozpustenou špinou a prachom nasávané výkonnou turbínou.

Koberec zostáva čistý a lesklý po celej ploche, vlas je vyrovnaný a vyzerá ako nový. Jednoduché a hygienické čistenie hladkých podláh. K znečisteniu povrchu nedochádza už v procese vytierania: v tomto prípade sa podlaha čistí čistou vodou z vysávača.

Koncentrát čistiaceho roztoku Thomas ProTex na účinné čistenie všetkých povrchov. Šetrné k životnému prostrediu PH 5.5 , neovplyvňuje farbu koberca a má príjemnú vôňu.

Tak ako všetky modely Thomas, aj tento vysávač nielen čistí, ale aj odstraňuje rozliate tekutiny, uvoľňuje potrubia a samozrejme zvlhčuje vzduch počas čistenia.

Ohodnoťte tento článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Miloš Polask

Od detstva som mal vášeň pre krásne a dobre navrhnuté priestory. Moje hry boli vždy spojené s aranžovaním a vymýšľaním nových spôsobov, ako zlepšiť svoje okolie. Vždy som cítil, že priestor môže ovplyvniť našu náladu a pohodu, a tak som sa rozhodol pretaviť túto vášeň do svojej profesie.

Biela technika. Televízory. Počítače. Fotografické vybavenie. Recenzie a testy. Ako si vybrať a kúpiť.
Comments: 1
  1. Erik Šimon

Ahoj, máte niekto skúsenosti s používaním kompaktného vodného vysávača Thomas Twin T1? Ak áno, ako by ste ho posúdili? Odporúčate ho? Ak nie, aký iný vodný vysávač by ste mi odporučili? Ďakujem za vaše názory a odporúčania!

Odpovedať
Pridať komentáre