Kompaktné rozmery v kombinácii s všestrannosťou a multifunkčnosťou, 3D-objemové čistenie miestnosti, extra funkcie, elektronické ovládanie, jedinečný filtračný systém, široký výber trysiek.
Žiadne elektronické nastavenie výkonu.
Thomas TWIN T1 je kompaktný vysávač na mokré a suché vysávanie s vodným filtrom
FUNKCIE
VÝKON: 1600 wattov spotreby energie.
FILTER: Mikrofilter pre výfukový vzduch, vstrekovací filter + cyklónový systém filtrácie vody, HEPA filter môže čistiť výfukový vzduch.
OBSLUHA A INDIKÁCIA: Funkčný prepínač s mäkkým dotykom, automatické navíjanie šnúry.
KONŠTRUKCIA: 6 m dlhý sieťový kábel, kryt odolný proti striekajúcej vode, 2 parkovacie pozície, dvojstupňová turbína s vysokým výkonom, nárazník na ochranu nábytku, dosah 10 m.
Kompletná súprava: hubica na koberce/podlahy, hubica na suché vytieranie čalúneného nábytku, hubica na rohové vytieranie, hubica na škáry a iné ťažko dostupné miesta, hubica na vlhké vytieranie kobercov s adaptérom na tvrdé podložky, hubica na vlhké vytieranie čalúneného nábytku, adaptér na čistenie okien a zrkadiel, univerzálna hubica Thomas ProTex.
FARBA: modrá.
ROZMERY: 483x324x353 mm.
Hmotnosť: 8,4 kg.
ZÁRUKA: 2 roky.
KRAJINA VÝROBCU: Nemecko.
CENA: 11 800 Euro.
POPIS MODELU
Navrhnutý tak, aby sa doň zmestil filter AquaFilter Thomas s plnou šírkou na suché čistenie v malom balení, ale zároveň poskytoval výhody mokrého mopovania.
Skvelý univerzálny vysávač pre tých, ktorí chcú domáci vysávač za prijateľnú cenu.
Suchý režim je napájaný patentovaným vodným filtrom Thomas. Dosahuje veľmi vysokú mieru filtrácie 99,99 % pri minimálnom úsilí 1 liter vody na jedno čistenie a umývateľný filter HEPA .
Čistí nielen povrchy, ale aj vzduch v miestnosti. Rôzne trysky a plynulá regulácia výkonu pomáhajú vybrať najlepší režim čistenia pre každý povrch.
Režim prania umožňuje čistiť koberce a predložky až do plného vlasu, ako aj linoleum, dlaždice, steny, okná a zrkadlá. Pri mokrom čistení koberca sa čistiaci roztok pod tlakom rozprašuje vo forme jemnej vodnej disperzie cez trysku, ktorá rozpúšťa a zmýva nečistoty a zároveň je spolu s už rozpustenou špinou a prachom nasávaná výkonnou turbínou.
Koberec je po vyčistení čistý po celej dĺžke, vlas je vyrovnaný a vyzerá ako nový. Hladké podlahy sa dajú ľahko a hygienicky čistiť. Na rozdiel od čistenia mopom a handrou nedochádza k znečisteniu podlahy už počas čistenia: v tomto prípade sa podlaha čistí len čistou vodou z vysávača.
Roztok čistiaceho prostriedku Thomas ProTex na účinné čistenie všetkých povrchov. Šetrné k životnému prostrediu PH 5.5 , neovplyvňuje farbu koberca, má príjemnú vôňu.
Vysávač, rovnako ako iné modely Thomas, poskytuje možnosť nielen čistiť byt, ale aj odčerpávať rozliate tekutiny, odstraňovať upchaté potrubia a, samozrejme, zvlhčovať vzduch počas čistenia.
Ahoj! Rád by som sa o Thomasovi TWIN T1 dozvedel viac. Môžeš mi povedať, aké sú jeho hlavné vlastnosti a čo ho robí skvelým výrobkom? Tiež by ma zaujímalo, aké sú ostatné možnosti v tej istej cenovej kategórii. Vďaka!
Ahoj, prečítal/a som tvoj komentár o Thomasovi TWIN T1 a chcel/a by som sa ťa na niečo spýtať. Ako dobrý je tento model v porovnaní s ostatnými? Je jeho výkon dostatočný na bežné používanie? Ako dlho vydrží batéria? Bol by si/rada s nákupom tohto produktu spokojný/á? Ďakujem za odpoveď!