...

Prvé snímky fotoaparátu Fujifilm X-T3

Prvé obrázky pripravovaného bezzrkadlového fotoaparátu Fujifilm X-T3 sa stali virálnymi. Zvonka fotoaparát vyzerá veľmi podobne ako X-T2 a má aj množstvo ovládacích prvkov na tele. Fujifilm X-T3 môže byť podľa fám ohlásený už 6. septembra 2023.

Fotografické vybavenie

Fujifilm X-T3 by mal dostať nový 26-megapixelový snímač APS-C X-Trans CMOS a vylepšený obrazový procesor X-Processor Pro. Nový snímač nebude viacvrstvový, ako sa predtým hovorilo, ale bude používať technológiu BSI. Okrem toho je známe, že fotoaparát nemá vnútornú stabilizáciu IBIS .

Fujifilm

Bezzrkadlovky

Uvádza sa tiež, že rýchlosť sériového snímania fotoaparátu X-T3 bude 11 snímok/s s mechanickou uzávierkou a 20 snímok/s s elektronickou uzávierkou. Fotoaparát bude mať systém automatického zaostrovania s fázovou detekciou so 425 zaostrovacími bodmi a oblasť fázovej detekcie bude pokrývať celú plochu snímača. Výrazne sa zlepší zaostrovanie pri slabom osvetlení fotoaparátu X-T3, ako aj rozpoznávanie tváre a očí.

Fotografické vybavenie

Fujifilm

Obrazovka bude sedadlová, bez možnosti otočenia o 180 stupňov. V podmienkach slabého osvetlenia dosiahne X-T3 výrazne lepšie zaostrovanie pri slabom osvetlení a zlepší sa rozpoznávanie tváre, ako aj rozpoznávanie tváre a očí. Bude mať aj konektor na slúchadlá a zabudované rozhranie Bluetooth a Wi-Fi na rýchle zdieľanie obrázkov a synchronizáciu so smartfónmi. Fujifilm X-T3 sa bude montovať v Číne a bude sa dodávať v čiernej a striebornej farbe. Predbežná cena fotoaparátu bude 1599 USD.

Ohodnoťte tento článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Miloš Polask

Od detstva som mal vášeň pre krásne a dobre navrhnuté priestory. Moje hry boli vždy spojené s aranžovaním a vymýšľaním nových spôsobov, ako zlepšiť svoje okolie. Vždy som cítil, že priestor môže ovplyvniť našu náladu a pohodu, a tak som sa rozhodol pretaviť túto vášeň do svojej profesie.

Biela technika. Televízory. Počítače. Fotografické vybavenie. Recenzie a testy. Ako si vybrať a kúpiť.
Comments: 1
  1. Katarína Kollárová

Ahoj! Boli ste spokojný s výkonom fotoaparátu Fujifilm X-T3 a jeho prvými snímkami? Aké boli vaše skúsenosti s týmto fotoaparátom? Ak máte nejaké tipy alebo odporúčania, ako efektívnejšie využiť jeho funkcie, prosím, povedzte mi. Myslíte si, že by som si mal tento fotoaparát kúpiť? Ďakujem vopred za odpoveď!

Odpovedať
Pridať komentáre