...

T100 FFB – Systém riadenia s elektrickou spätnou väzbou od spoločnosti Thrustmaster

Bratislava, 26. novembra 2013. Spoločnosť Thrustmaster predstavuje systém riadenia so spätnou väzbou T100, ktorý dokáže hráčom poskytnúť celý rad výkonných a realistických zážitkov z pretekárskych hier na PC a PlayStation 3. Thrustmaster T100 je stelesnením kvality v každej funkcii vrátane pokročilého systému spätnej väzby s technológiou Immersion TouchSense. Výnimočná úroveň funkčnosti, ktorá poskytuje vynikajúcu podporu pre všetky pretekárske hry.

Thrustmaster

Pre všetky štýly jazdy

Systém riadenia T100 je univerzálny a vhodný pre všetky typy pretekárskych hier: GT, F1, NASCAR, Rally. Kormidlo má pogumovaný povrch rukoväte, 2 sekvenčné radiace páky, 10 funkčných tlačidiel a jedno viacpolohové tlačidlo. Všetky tlačidlá sú pohodlne umiestnené a umožňujú upravovať nastavenia bez toho, aby ste museli spustiť oči z ovládacích prvkov. Priemer volantu je spojený s optimálnou zotrvačnosťou pre vynikajúcu odozvu a presné ovládanie.

Okrem toho systém T100 ponúka ďalšie technické výhody: kovovú nápravu a mechanizmus s guľôčkovými ložiskami, ktorý zaručuje maximálnu odolnosť a presnosť. Spätná väzba sa realizuje pomocou kombinovaného systému remenice a prevodovky, ktorý zabezpečuje celkovo hladkú a jemnú prevádzku. Intenzitu efektu silovej spätnej väzby si môže používateľ nastaviť, takže sa ľahko prispôsobí akémukoľvek štýlu jazdy.

Pedálová jednotka má širokú opierku nôh a podporuje aj flexibilné nastavenie: oba pedále sú nastaviteľné a na výber sú dva rôzne uhly. Brzdový pedál podporuje aj progresívny odpor. Univerzálnosť tohto systému riadenia dokazuje aj centrálny montážny systém, ktorý je kompatibilný so všetkými typmi stolov, a možnosť pripevnenia ku kokpitu pomocou špeciálneho závitového otvoru.

Systém riadenia T100 so spätnou väzbou bude na Slovenskom trhu dostupný koncom novembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 7199 Euro.

Ohodnoťte tento článok
    ( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
    Miloš Polask

Od detstva som mal vášeň pre krásne a dobre navrhnuté priestory. Moje hry boli vždy spojené s aranžovaním a vymýšľaním nových spôsobov, ako zlepšiť svoje okolie. Vždy som cítil, že priestor môže ovplyvniť našu náladu a pohodu, a tak som sa rozhodol pretaviť túto vášeň do svojej profesie.

Biela technika. Televízory. Počítače. Fotografické vybavenie. Recenzie a testy. Ako si vybrať a kúpiť.
    Comments: 1
    1. Michaela Zemanová

Mohli by ste mi povedať, aké sú výhody systému riadenia T100 FFB od spoločnosti Thrustmaster? Má elektrickú spätnú väzbu, no neviem presne, ako to funguje a čo je takého špeciálne na tomto systéme. Ako sa líši od iných systémov riadenia na trhu? Dá sa použiť s rôznymi hernými platformami? Ďakujem vopred za odpoveď!

Odpovedať
    Pridať komentáre