...

Vysávač na mokré a suché vysávanie Thomas Twin T2 Aquafilter prémiovej značky

Thomas

Najmodernejšia technológia na filtrovanie, čistenie a zvlhčovanie; žiadny spotrebný materiál, mokré a suché čistenie, účinné čistenie na mnohých povrchoch, schopnosť zachytávať rozliate tekutiny a čistiť potrubia, ochrana proti prehriatiu motora.

Väčšie spotrebiče do kuchyne

Lacný vysávač neexistuje.

Vysávač na mokré a suché vysávanie Thomas Twin T2 Aquafilter premium

TECHNICKÉ ÚDAJE

VÝKON: od 650 W do 1700 W.

Plnenie: Aquafilter.

OVLÁDANIE: elektronické ovládanie Touch-Tronic, nastavenie výkonu.

KONŠTRUKCIA: bi-turbo motor s ochranou proti prehriatiu; dve parkovacie polohy, nárazník na ochranu nábytku.

KUCHYŇA: Obsahuje veľkú značkovú tašku s kompletným príslušenstvom: prepínateľná hubica na suché vytieranie kobercov/podlahy, adaptér na suché čistenie parkiet, hubica na suché vytieranie čalúneného nábytku so zdvíhacím závitom, štrbinová hubica, hardvérová kefa, hubica na mokré koberce s namontovaným podlahovým adaptérom, Adaptér na čistenie parkiet a okien zrkadiel so špeciálnymi vložkami na parkety a okná, rozprašovacia tryska na mokré vytieranie čalúneného nábytku, sifónový mop, univerzálny čistiaci koncentrát ProTex na mokré čistenie kobercov a podláh a ProFloor na čistenie tvrdých podláh.

Farba: modrá.

ROZMERY: 475 × 330 × 360 mm.

Hmotnosť: 10,12 kg.

ZÁRUKA: 2 roky.

KRAJINA VÝROBCU: Nemecko.

Popis: V súčasnosti sa nachádza na území Slovenskej republiky:

Čím menšia je plocha pre slávny vodný filter Thomas, tým väčšia je palivová nádrž a tým vyššia je účinnosť čistenia. Väčší výkon, nastavenie tlaku čistiaceho roztoku, pridanie nových trysiek.

Jedinečný 4-stupňový filter Aquafilter má 99,99 % filtráciu vzduchu. Po prvé, prach, ktorý sa dostane do vysávača, sa namočí, stane sa ťažkým a hrubým a usadí sa vo vode. Jemný alergénny prach však ešte nie je dostatočne vlhký. Na zachytávanie jemných prachových častíc sa vzduch umelo víri. Jemné prachové častice prechádzajúce týmito mikrocyklónmi sa stávajú hrubými a ťažkými a sú zadržané hrubým filtrom na výstupe.

Filter HEPA sa aktivuje, keď sa prvý filter upchá, čo sa stáva, ak sa z času na čas neprepláchne. Na začatie práce stačí naplniť filter AquaFilter 1 litrom bežnej vody a po vyčistení vyprázdniť špinavú vodu z nádoby do toalety. Už žiadne odpojovanie hadice, vyťahovanie vrecka, vdychovanie oblaku prachu, zásobovanie vrecami a drahými filtračnými súpravami HEPA – voda je vždy po ruke. Vzduch vychádzajúci z vodného filtra je čistý a zvlhčený. Prach sa nezdvíha a nerozfúkava po miestnosti z oblastí, ktoré ešte nie sú vyčistené.

Umývací režim na čistenie kobercov, dlaždíc, laminátu, parkiet, stien a okien. Výkonné čerpadlo rozprašuje čistiaci roztok pod tlakom 0 až 4 bary, aby zmylo nečistoty a zároveň ho nasáva výkonná turbína.

Nový tvar dýzy zvyšuje rýchlosť prúdenia vzduchu, plytvanie sa zhromažďuje rýchlejšie. Koberec vyzerá ako nový.

Tento model umožňuje rýchlo zachytiť rozliatu vodu alebo vyčistiť upchatý drez.

17 990 Euro.

Ohodnoťte tento článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Miloš Polask

Od detstva som mal vášeň pre krásne a dobre navrhnuté priestory. Moje hry boli vždy spojené s aranžovaním a vymýšľaním nových spôsobov, ako zlepšiť svoje okolie. Vždy som cítil, že priestor môže ovplyvniť našu náladu a pohodu, a tak som sa rozhodol pretaviť túto vášeň do svojej profesie.

Biela technika. Televízory. Počítače. Fotografické vybavenie. Recenzie a testy. Ako si vybrať a kúpiť.
Comments: 3
  1. Ľubomír

Ahoj! Mám záujem o vysávač Thomas Twin T2 Aquafilter prémiovej značky, ale zaujíma ma, ako dobre funguje pri mokrom aj suchom vysávaní. Dokáže tiež dôkladne odstrániť nečistoty a prach? Ak máte s týmto vysávačom skúsenosti, prosím, mohli by ste mi povedať o jeho výkone? Ďakujem!

Odpovedať
    1. Patrik

Dobrý deň! Thomas Twin T2 Aquafilter je vysávač, ktorý dokáže efektívne fungovať pri mokrom aj suchom vysávaní. Vďaka svojmu špeciálnemu filtrovaciemu systému dokáže dôkladne odstrániť nečistoty, prach a alergény. Má vysoký výkon a navyše je veľmi tichý. Mám s týmto vysávačom veľmi dobré skúsenosti a odporúčam ho všetkým, ktorí hľadajú spoľahlivého pomocníka pri upratovaní. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte ma kontaktovať. Ďakujem!

Odpovedať
  2. Patrik Vrabel

Ahoj! Máte niekto skúsenosti s vysávačom na mokré a suché vysávanie Thomas Twin T2 Aquafilter prémiovej značky? Stojí za svoju cenu? Ako dobre zvláda vyčistenie aj väčších a hlbších škvŕn? Ďakujem za vaše odpovede!

Odpovedať
Pridať komentáre